Left Sidebar Page Type Image

henkkunta3.gif

 

MT-Ortopedia

Henkilökunta

Mika Tiainen, on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Valmistuttuaan terveydenhoito-oppilaitoksesta hän työskenteli aluksi Vaasan keskussairaalan leikkausosastolla, kirurgian poliklinikalla sekä Folkhälsanin palvelutalolla. Proteesipajalla hän aloitti työskentelyn v. 1986. Yrityksessä hänen vastuulleen kuuluu hallinnon lisäksi yksilöllisten apuvälineiden valmistus, kuten esim. tukipohjalliset, ortopediset jalkineet, murtumaproteesit ja tukiliivit. Lisäksi hänen vastuualueensa käsittää ns. valmistukien ( nilkkatuet, polvituet, rannetuet, tukiliivit, lasten tukijalkineet ym. ) myynnin ja sovittamisen. Ruotsinkielen hän oppi työskennellessään Tukholmassa sairaalassa -70 luvun loppupuolella.

Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi neljä aikuista lasta ja koira. Harrastuksina Mikalla on matkailu ja moottoripyöräily. Kesäisin pitkät ajomatkat Euroopassa tuovat lisäenergiaa syksyn pimeyteen, talvella varsinkin Thaimaa on sydäntä lähellä.

Syksyllä 2013 Mika vaimonsa Päivin ja ystäväpariskunnan kanssa päättivät perustaa lastenkoti Käpyranta Oy:n Ilmajoen Nopankylään. Lastenkoti avattiin maaliskuussa 2015 ja siellä työskentely on myös luonnollinen elämänvalinta lähes 30-vuotisella yrittäjätaipaleella.

 

Olemme myös kiinteässä yhteistyössä Suomen Ortotiikka ja Protetiikan kanssa yksilöllisten apuvälineiden valmistuksessa. Heidän ammattitaitoinen henkilökuntansa ottaa vastaan asiakkaita toimitiloissamme.